Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116

vedrunatarrega@vedruna.cat

SETMANA DE LA CIÈNCIA

La setmana del 15 al 19 de novembre vam celebrar la Setmana de la Ciència a l’escola. Durant la setmana es van realitzar moltes activitats #STEAM a tots els nivells, des la la Llar d’infants fins a Batxillerat i CFGM i es van poder realitzar diferents intercanvis d’experiments entre alumnes de diferents cursos formulant primer les hipòtesis i comprovant-ne després el resultat en primera persona.

El dimecres al matí ens van acompanyar pares i mares d’alumnes de l’escola: l’ Anna Macià, investigadora de patologia oncològica a l’IRB de Lleida, la Núria Robinat, farmacèutica, la Montse Corrales, odontòloga, el Jesús Linares director de RRHH, el Daniel Fusté enginyer informàtic, la Marta Piedrafita, empresària, i el Jaume Morell, pilot, en una taula rodona dirigida a l’alumnat de CFGM, Batxillerat i 4t d’ESO. Ens van explicar la seva trajectòria professional, el camí que van seguir per arribar-hi, què significa ser perfil STEAM i quines aptituds són necessàries per assolir els objectius. Entre altres van destacar la responsabilitat, la disposició a aprendre, el saber treballar en equip i la constància. Moltes gràcies a totes i a tots per la vostra col•laboració, va ser molt interessant! 

Fomentem les vocacions #STEAM entre el nostre alumnat i pretenem fer créixer l’interès de les nenes per les carreres científiques i tecnològiques o d’enginyeria, arts i matemàtiques ja que, encara avui, és un repte majúscul que demana una acció decidida.

Comments are closed.

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website