Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

SETMANA DE LA CIÈNCIA

La setmana del 15 al 19 de novembre vam celebrar la Setmana de la Ciència a l’escola. Durant la setmana es van realitzar moltes activitats #STEAM a tots els nivells, des la la Llar d’infants fins a Batxillerat i CFGM i es van poder realitzar diferents intercanvis d’experiments entre alumnes de diferents cursos formulant primer les hipòtesis i comprovant-ne després el resultat en primera persona.

El dimecres al matí ens van acompanyar pares i mares d’alumnes de l’escola: l’ Anna Macià, investigadora de patologia oncològica a l’IRB de Lleida, la Núria Robinat, farmacèutica, la Montse Corrales, odontòloga, el Jesús Linares director de RRHH, el Daniel Fusté enginyer informàtic, la Marta Piedrafita, empresària, i el Jaume Morell, pilot, en una taula rodona dirigida a l’alumnat de CFGM, Batxillerat i 4t d’ESO. Ens van explicar la seva trajectòria professional, el camí que van seguir per arribar-hi, què significa ser perfil STEAM i quines aptituds són necessàries per assolir els objectius. Entre altres van destacar la responsabilitat, la disposició a aprendre, el saber treballar en equip i la constància. Moltes gràcies a totes i a tots per la vostra col•laboració, va ser molt interessant! 

Fomentem les vocacions #STEAM entre el nostre alumnat i pretenem fer créixer l’interès de les nenes per les carreres científiques i tecnològiques o d’enginyeria, arts i matemàtiques ja que, encara avui, és un repte majúscul que demana una acció decidida.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website