Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

CREIXEM JUNTS

El projecte CREIXEM JUNTS està emmarcat en els ODS (Objectius de desenvolupament sostenible) oficialment coneguts mitjançant l’agenda pe“Transformar el nostre món: l’Agenda 2030 pel Desenvolupament Sostenible”.  Són un conjunt d’objectius relacionats amb el desenvolupament sostenible, creats per les Nacions Unides i promoguts com a Objectius Mundials per al Desenvolupament Sostenible.

El nostre Projecte Creixem junts neix amb l’objectiu de:

  1. Promoure l’envelliment actiu.
  2. Potenciar la figura de la gent gran i donar-li protagonisme al centre educatiu.
  3. Difondre una imatge positiva de la diversitat. Conviure en la diferència suposa una font de coneixement i d’’aprenentatge que  pot esdevenir molt enriquidora.
  4. Prendre consciència de la necessitat d’aconseguir una societat més justa entre tots, tot millorant les nostres relacions socioafectives.

Perquè creiem en la importància de conscienciar els nostres alumnes, des dels més petits fins als més grans, que per arribar a tenir una societat més justa i més respectuosa és necessària l’aportació de totes les persones, sigui quina sigui la seva edat i la seva condició.

ACTIVITATS DEL PROJECTE CREIXEM JUNTS (CURS 2020-2021)

PRIMER TRIMESTRE

L’alumnat de 1r a 6è d’Educació Primària fan arribar les seves nadales a totes les residències properes a la nostra ciutat per a desitjar a tothom un Bon Nadal!

SEGON TRIMESTRE

Aquest trimestre són els més petits i petites de l’escola, des de Llar d’infants i fins a P5, els qui volen fer passar una estona divertida a tota la gent que viu en en residències. I és per això que els hem fet arribar aquest vídeo a mode de resum de la setmana de Carnestoltes!

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

CreaEscola Quality Certificate for Education Website