Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

TARGAPAS, PASSAPORT EDUNAUTA

El Pla Educatiu d’Entorn de Tàrrega continua el projecte Passaport Edunauta (Targapas), en el qual l’alumnat del nostre centre participa. Es tracta d’una eina que permet als infants de l’escola seguir gaudint de la descoberta de l’entorn, connectar els aprenentatges formals i no formals que realitza i créixer des d’una perspectiva integral i comunitària.

Mensualment seguiran proposant diferents activitats per realitzar a l’entorn i en diferents entitats de Tàrrega per gaudir d’un ampli ventall de propostes en temps d’oci i de lleure. Aquestes activitats estan organitzades en diferents temàtiques per tal de garantir el desenvolupament dels infants de Tàrrega.

El projecte té una durada de 3 cursos escolars i l’inicia l’alumnat de 4t d’Educació Primària. Aquest mateix alumnat, en acabar 6è de primària gaudirà d’una activitat de cloenda del projecte. 

Des del centre, també es proposaran algunes activitats en les sessions de tutoria i anirem compartint plegats i plegades l’implementació d’aquest projecte. 

Ara més que mai nens, nenes i joves necessiten poder gaudir de propostes lúdiques compartides en família ! 

Per a qualsevol consulta referent al projecte podeu adreçar-vos a la següent adreça de correu electrònic: targapastarrega@gmail.com

En aquest enllaç hi trobareu la proposta d’activitats per mesos.

Que comenci l’aventura !

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website