Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

Vedruna Tàrrega

Benvinguts a la nostra escola

LLAR D’INFANTS · INFANTIL · PRIMÀRIA · ESO · BATXILLERAT · BATXIBAC · BATXILLERAT DUAL · CFGM

VEDRUNA TÀRREGA

És una escola de llarg recorregut que engloba totes les etapes educatives: Llar d’Infants, Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària, Batxillerats, Batxillerat Dual, Batxibac i Cicle Formatiu de Grau Mitjà.
Impulsem l’aprenentatge globalitzat a partir d’un entorn cooperatiu, interdisciplinari i competencial, promovem l’autonomia dels alumnes i fomentem actituds emprenedores i èticament correctes.

ELS NOSTRES VALORS

Reptes del nostre projecte d’escola

Educar en la capacitat de lideratge personal i social, tenint en compte els diferents ritmes de cada un dels nostres alumnes; amb un currículum competencial que els convidi a participar, opinar, responsabilitzar-se i comprometre’s. Això sí, apostant de valent pel treball emocional, el compromís amb la no-violència i l’educació integral i compromesos amb els Objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

LES NOSTRES INSTAL.LACIONS

Instal·lacions modernes i adequades a les necessitats dels nostres alumnes
La nostra escola es troba situada al C/ Mare Vedruna de Tàrrega, capital de l’Urgell, en un edifici de principis del segle XX, però totalment reformat i adaptat als temps actuals.
El solar on està construït l’edifici és un gran rectangle de més de 9.000 m2 limitat pels actuals carrers Mestre Güell, Mossèn Nicolau, Doctor Fleming i Mare Vedruna. L’immoble té forma de E, però amb dos braços al seu interior enlloc d’un, molt més allargats els dos exteriors i més curts els dos interiors. L’edifici principal, aixecat al llarg del c/ Mestre Güell, consta de 3 plantes i té l’entrada principal al C/Mare Vedruna.
Després de nombroses ampliacions i reestructuracions Vedruna Tàrrega és actualment un centre modern, amb unes dependències espaioses que incorporen l’última tecnologia i dotades de tot allò necessari per garantir la formació integral dels nostres alumnes.

El Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica vetlla per atendre totes les demandes relacionades amb el procés d’aprenentatge i amb el benestar psicològic i emocional de tots els alumnes.

ELS NOSTRES SERVEIS

MENJADOR ESCOLAR AMB CUINA PROPIA

Servei de menjador amb cuina pròpia en el centre i amb una empresa externa que garanteix la qualitat del servei.

SERVEI D'ACOLLIDA

Servei destinat a les famílies que així ho precisen. De 8 a 9 del matí i de 5 a ¾ de 7 de la tarda.

SERVEIS INFORMÀTICS I TELEMÀTICS

L’escola disposa de la Plataforma de Gestió acadèmica Clickedu. Treballem en l’entorn Google amb les eines que ens ofereix Google Apps For Education.

DEPARTAMENT D'ORIENTACIÓ I ATENCIÓ PSICOPEDAGÒGICA (DOIP)

El principal objectiu del DOIP és tenir cura de l’alumnat que necessita una atenció personalitzada i específica per poder seguir el curs dels aprenentatges.

FAMÍLIA I ESCOLA, SI ANEM JUNTS ÉS MILLOR

Organització de diferents activitats amb la participació de les famílies de l’escola: conferències i espais de diàleg, activitats esportives i altres.

AUXILIARS DE CONVERSA

Els auxiliars de conversa faciliten a l’alumne un contacte directe, natural i continu amb els idiomes.

EQUIP DIRECTIU

null

Lluïsa Culleré Alonso

Directora General
null

Isaac Pardo Cortés

Adjunt a Direcció
null

Marta Morros De Jover

Directora pedagògica Educació Infantil
null

Anna Vilar Domingo

Directora Pedagògica Educació Primària
null

Alba Batlle Vives

Directora Pedagògica Educació Secundària

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

CreaEscola Quality Certificate for Education Website