Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

ODS

Pensar en ciutats sostenibles, en igualtat de gènere o en treball decent per a tothom. Cercar iniciatives que contribueixin a conscienciar i actuar en bé de l’eradicació de la pobresa, la fam o l’educació de qualitat. Desenvolupar hàbits i crear impactes a l’entorn del canvi climàtic , la pau i la justícia o la salut.

Aquests són només uns exemples a partir dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible que van adoptar tots els estats membres de les Nacions Unides el 2015 com una crida universal per posar fi a la pobresa, protegir el planeta i garantir pau i prosperitat arreu pel 2030.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible afecten molts àmbits , des de les polítiques locals, territorials i globals fins als teixit econòmic, organitzatiu, social i empresarial dels territoris. Però l’èxit passa també per acompanyar les noves generacions a desenvolupar uns hàbits que puguin tenir impactes a curt, mig i llarg termini I és per això que a Vedruna Tàrrega hem inclòs els ODS al treball competencial del centre.

Per a les escoles que formem part de Vedruna Catalunya, això no és nou, ja que fa temps tenim en el nostre Projecte Educatiu traçat un itinerari de sostenibilitat i de pastoral que inclouen molts dels objectius que persegueixen els ODS. La majoria de nens i joves de les aules d’avui, les denominades generacions Zeta i Alpha, són ja molt compromesos amb tot el que afecta la societat i els seus impactes i educadors i educadores es mostren confiats que de la mà i participació dels alumnes, els fruits d’aquest treball seran generosos.

Recull dels projectes ODS que s’han realitzat a les diferents escoles Vedruna durant aquest curs. En la memòria hi trobareu una part més visual i també una part més teòrica i pedagògica que fonamenta el projecte.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

CreaEscola Quality Certificate for Education Website