Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116

vedrunatarrega@vedruna.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

RECEPCIÓ I SECRETARIA

Podeu contactar amb la recepció de l’escola de 8h a 18h trucant al telèfon 973 310 116.

L’horari d’atenció a les famílies de secretaria és:
Tots els matins de 8h a 10h
Dimarts i dijous de 17h a 18h

SERVEI D’ACOLLIDA

Servei destinat a les famílies d’infantil i primària que així ho precisen. El servei d’acollida s’ofereix en dues franges horàries: de 8 a 9 del matí i de 5 a ¾ de 7 de la tarda. Per utilitzar aquest servei, cal ser soci/a de l’AMPA.

SERVEIS INFORMÀTICS I TELEMÀTICS

Els nostres alumnes disposen d’usuari i contrasenya per accedir a la Plataforma de gestió Clickedu (també accés a les famílies), a les aules virtuals i tenen accés a Google apps for education.

FAMÍLIA I ESCOLA, SI ANEM JUNTS ÉS MILLOR

Organització de diferents activitats amb la participació de les famílies de l’escola: conferències i espais de diàleg, celebracions, activitats esportives i altres.

AUXILIARS DE CONVERSA EN LLENGUA ANGLESA

Els auxiliars de conversa faciliten als nostres alumnes un contacte directe, natural i continu amb els idiomes. Disposem d’auxiliars de conversa en llengua anglesa per a les etapes d’infantil, primària i secundària.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

ALUMNES

L’AMPA, conjuntament amb l’escola, organitza i gestiona una sèrie d’activitats fora de l’horari escolar, que complementen la formació integral dels nostres alumnes.

PLA CATALÀ DE L’ESPORT

El Pla pretén posar a l’abast dels nostres alumnes la pràctica d’activitats físiques i esportives, i aprofitar el gran potencial d’aquestes activitats per contribuir a la formació personal i cívica dels nostres infants i joves. Aquestes activitats s’ofereixen de 2 a 3 del migdia i de 5 a 6 de la tarda.

CORAL DEL SANT JOSEP

El curs 2006-2007 s’endegà la Coral del Sant Josep, un projecte ferm d’escola on, per damunt del cant, s’hi difonen els valors implícits en l’ideari Vedruna. La solidaritat entre els companys i el treball en equip encapçalen el decàleg de conducta sempre present en les sessions d’assaig.

ANGLÈS

Activitats extraescolars d’anglès per als alumnes de P4 i P5.
Preparació per als exàmens oficials de Cambridge, tant per a primària com per a secundària.

ESTUDI DIRIGIT

Els hàbits d’estudi i treball personal són decisius en la formació dels alumnes.
A través de l’Estudi Dirigit es facilita un espai i un temps idoni, on un profesional de l’ensenyament ajuda en l’organització de les tasques personals i vetlla per l’aprofitament del temps al màxim.

CASAL D'ESTIU

En un conveni amb Quàlia (àrea de projectes educatius de l’Associació Alba de Tàrrega relacionats amb el món de l’educació en el lleure) oferim el casal d’estiu durant l’última setmana de juny, tot el mes de juliol i primera setmana de setembre.

PARES I MARES

CORAL D'ADULTS

Pares, mares i professors de l’escola són els integrants d’aquesta coral d’adults sota la direcció d’un pare de l’escola. El repertori inclou els temes de la coral del Sant Josep i al llarg del curs es fan diferents concerts o bé sols o juntament amb la Coral del Sant Josep composta per alumnes de l’escola dels diferents nivells.

CONSCIÈNCIA CORPORAL

Per adquirir un coneixement i un control del propi cos. El nostre cos comunica, expressa, sent plaer i sent dolor, interacciona amb altres cossos i amb tot allò que ens envolta. El nostre cos és, per tant, una eina imprescindible per conèixer-nos tant a nosaltres mateixos com al món en general.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES