Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

RECEPCIÓ I SECRETARIA

Podeu contactar amb la recepció de l’escola de 8h a 18h trucant al telèfon 973 310 116.

L’horari d’atenció a les famílies de secretaria és:
Tots els matins de 8h a 10h
Dimarts i dijous de 17h a 18h

SERVEIS D’ACOLLIDA

Servei destinat a les famílies d’infantil i primària que així ho precisen. El servei d’acollida s’ofereix en dues franges horàries: de 7.45/8 a 9 del matí i de 5 a 6 de la tarda. Per utilitzar aquest servei, cal ser soci/a de l’AFA.

SERVEIS INFORMÀTICS I TELEMÀTICS

Els nostres alumnes disposen d’usuari i contrasenya per accedir a la Plataforma de gestió Clickedu (també accés a les famílies), a les aules virtuals i tenen accés a Google apps for education.

FAMÍLIA I ESCOLA, SI ANEM JUNTS ÉS MILLOR

Organització de diferents activitats amb la participació de les famílies de l’escola: conferències i espais de diàleg, celebracions, activitats esportives i altres.

AUXILIARS DE CONVERSA EN LLENGUA ANGLESA

Els auxiliars de conversa faciliten als nostres alumnes un contacte directe, natural i continu amb els idiomes. Disposem d’auxiliars de conversa en llengua anglesa per a les etapes d’infantil, primària i secundària.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

ALUMNES

L’AFA, conjuntament amb l’escola, organitza i gestiona una sèrie d’activitats fora de l’horari escolar, que complementen la formació integral dels nostres alumnes.

PLA CATALÀ DE L’ESPORT

El Pla pretén posar a l’abast dels nostres alumnes la pràctica d’activitats físiques i esportives, i aprofitar el gran potencial d’aquestes activitats per contribuir a la formació personal i cívica dels nostres infants i joves. Aquestes activitats s’ofereixen de 2 a 3 del migdia i de 5 a 6 de la tarda.

CORAL DEL SANT JOSEP

El curs 2006-2007 s’endegà la Coral del Sant Josep, un projecte ferm d’escola on, per damunt del cant, s’hi difonen els valors implícits en l’ideari Vedruna. La solidaritat entre els companys i el treball en equip encapçalen el decàleg de conducta sempre present en les sessions d’assaig.

ANGLÈS

Activitats extraescolars d’anglès per als alumnes de P4 i P5.
Preparació per als exàmens oficials de Cambridge, tant per a primària com per a secundària.

PARES I MARES

CORAL D'ADULTS

Pares, mares i professors de l’escola són els integrants d’aquesta coral d’adults sota la direcció d’un pare de l’escola. El repertori inclou els temes de la coral del Sant Josep i al llarg del curs es fan diferents concerts o bé sols o juntament amb la Coral del Sant Josep composta per alumnes de l’escola dels diferents nivells.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

CreaEscola Quality Certificate for Education Website