Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

Nova web de Psicopedagogia Vedruna Catalunya

Els diferents departaments i grups de treball  d’orientació i psicopedagogia de la xarxa de centres de Vedruna Catalunya Educació han impulsat una nova iniciativa: neix el nou portal Vedruna Catalunya Psicopedagogia, un espai web amb recursos i assessorament per a mestres, professors, famílies i públic general on s’hi troben reflexions a l’entorn de temes vinculats al desenvolupament de l’infant i jove.

Així, s’hi poden llegir articles i publicacions  que van des de l’assetjament escolar fins a aspectes que tracten l’educació emocional o la neurologia i neurodidàctica, entre d’altres. Internet, Xarxes Socials, Videojocs o transtorns recorrents en el procés d’aprenentatge dels alumnes són també àmbits a destacar en el nou portal.

Amb tot, es vol acompanyar la comunitat educativa cap a un millor coneixement de tot un seguit d’aspectes , moltes vegades essencials, en el desenvolupament sa i integral del nen/a. El portal , també ofereix informació del conveni de col·laboració i investigació que la xarxa d’escoles té amb  l’Hospital Sant Joan de Déu amb l’objectiu de crear eines d’orientació diagnòstica dels principals trastorns d’aprenentatge escolars.

Amb tot, és una manera més de crear comunitat, de visibilitzar eines i recursos i oferir assessorament a tots els qui d’una manera o altra intervenen en processos educatius.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website