Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

Èxit en l’estrena de SOBREVIURÉ

El divendres 3 de maig,  les Corals de l’escola van estrenar el seu espectacle SOBREVIURÉ a la recent remodelada Plaça Major de Tàrrega. La pluja, que va ser present a Tàrrega durant tot el dia, ens va donar treva i a les 21.30h sonaven els primers acords. Cent-vuitanta cantants i tres músics en directe posaren banda sonora a l’espectacle i emocionaren i feren vibrar el nombrós públic que s’aplegava a la Plaça Major.

La Coral del Sant Josep (primària i secundària) sota la direcció de Carles Fortuny, professor de l’escola, va dur el pes de l’espectacle i també hi tingueren molt protagonisme la Coral de petits (alumnes de 1r, 2n i 3r de primària) dirigits per la Cristina Panadés, també mestra música de l’escola, i la Coral de pares i professors, sota la direcció d’Albert Alegre (pare de l’escola).

El projecte, en el qual s’hi ha estat treballant des de principi de curs, ha comptat amb la direcció artística de Genís Farran (Cia Emilia Gargot) i amb el coreògraf Dani Hernández, ambdós exalumnes de la nostra escola i l’atrezzo ha anat a càrrec dels nostres alumnes de 4t d’ESO.

SOBREVIURÉ es tornarà a representar a la Plaça Esteve Cuito del Teatre de l’Escorxador de Lleida el proper dissabte 25 de maig a les 21.30 i comptarà amb la col·laboració de la Coral de Maristes.

En voleu veure unes imatges?

Sobreviuré (Pl. Major Tàrrega)

 

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website