Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

PROJECTE DEL CFGM: PER UNA TÀRREGA ACCESSIBLE, INCLUSIVA I SOSTENIBLE

L’alumnat del CFGM d’Atenció a les Persones en Situació de Dependència han presentat a Tv3 i als diferents mitjans locals, el seu projecte per reduir les desigualtats (ODS 10), millorar el benestar de les persones (ODS 3), tot generant vincles amb les entitats de l’entorn (ODS 17), amb un grup de joves de l’Associació Alba i l’Ajuntament de Tàrrega.

El principal objectiu del projecte és fer una Tàrrega més accessible per a tothom, més inclusiva i més sostenible per a tots els col·lectius (persones amb cadires de rodes, persones grans amb dificultats de deambulació, persones que porten cotxets d’infants, persones amb dificultat de visió i/o fins i tot persones immigrants que desconeixen l’idioma.

La recollida de dades s’ha realitzat a partir d’uns ítems que l’alumnat del CFGM, juntament amb joves de l’Associació Alba, han anat validant. Posteriorment, presentaran un informe a l’Ajuntament de Tàrrega el qual s’ha compromès a implicar-s’hi segons les seves possibilitats.

El projecte del Vedruna Tàrrega, a part de ser un projecte molt vivencial, ha permès a l’alumnat de l’escola generar uns vincles afectius amb les persones de l’Associació Alba, als quals agraïm immensament la seva implicació.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website