Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

Jornada STEAM

Vedruna Tàrrega fou l’escola organitzadora de la VI Jornada STEAM de les terres de Lleida promoguda per l’equip ICE (Institut de Ciències de l’Educació) de Lleida: LES STEAM, EL MOTOR DEL CANVI.
La jornada, adreçada a alumnes d’entre 15 i 17 anys, se celebrà l’11 d’abril a la nostra escola i consistí en un conjunt de tallers, conferències i activitats científiques. El principal objectiu de la Jornada STEAM és el de promoure les vocacions científico-tecnològiques entre els joves i especialment entre les noies i l’alumnat socialment desfavorit.
La diada s’inicià a les 9 del matí amb la rebuda dels assistents (més de 350 alumnes provinents de 10 instituts de les Terres de Lleida) als que se’ls va fer entrega d’una polsera identificativa així com també de l’itinerari a seguir durant la jornada.
La directora del centre Lluïsa Culleré, obrí l’acte donant la benvinguda als assistents i donà pas a les paraules del Director dels Serveis Territorials d’Educació de Lleida, Sr. Carles Vega, a la Sra. Olga Fuertes, Ambaixadora Steam a Lleida, al Sr. Jaume Folguera, Regidor de Polítiques de la ciutadania de l’Ajuntament de Tàrrega i al Sr. Antonio Farré, Conseller d’Ensenyament del Consell Comarcal de l’Urgell.
Un espectacle de Màgia STEAM, a càrrec del professor de química de la UDG Miquel Duran, succeí els parlaments i tot seguit els alumnes es distribuiren en diferents tallers repartits per tot el centre urbà, incloent el Parc de Sant Eloi i la llera del riu Ondara. Durant la tarda, els tallers i conferències seguiren a l’interior de la nostra escola i la jornada acabà amb un enlairament de coets al pati.

 

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website