Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

PREMI JOVES PEL DEMÀ

Un grup de sis alumnes de 4t d’ESO de l’escola han estat guanyadors/es d’un dels cinc premis JOVES PEL DEMÀ organitzats per Fundesplai i el Diari Ara Aquest concurs reconeix les persones joves que vulguin contribuir amb les seves idees a fer un món millor a través d’un projecte educatiu, social, ambiental…

Els Premis Joves pel Demà estan especialment relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), les fites globals de Nacions Unides que esdevenen un marc d’actuació global on les dimensions socials, ambientals, educatives, etc. s’entrellacen.

Amb el Projecte “Toquem la fibra” aquests/es alumnes de 4t d’ESO promouen la reutilització de peces roba de l’alumnat de l’escola que estan en desús. Amb l’impuls del premi, volen que el seu projecte segueixi endavant i pensen en crear una cooperativa a l’escola.

Un dels altres grups que es trobava entre els 10 finalistes estava composat per cinc alumnes del CFGM d’Atenció a les persones en Situació de Dependència que amb el seu projecte “Amb tu”, pretenien trencar estigmes sobre les persones amb discapacitat.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website