Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

Premi de Medi Ambient-Escoles Verdes a Vedruna Catalunya Educació

Estem d’enhorabona! Vedruna Catalunya Educació ha estat premiada en la convocatòria “Treball en Xarxa” en el marc dels Premis de Medi Ambient -Escoles Verdes en un acte celebrat a Girona i  presidit pel Conseller de Territori i Sostenibilitat, l’H. Sr. Damià Calvet. Orgullosos/es de formar part d’aquest gran projecte i enhorabona a totes les escoles de la Fundació.

La  Fundació Vedruna Catalunya Educació va iniciar el treball al 2006 amb un primer Fòrum de Medi Ambient que, al llarg de 13 anys, ha comptat amb iniciatives que van des d’intervencions pedagògiques a trobades, congressos i un treball en xarxa que ha implicat les comunitats educatives dels seus centres arreu de Catalunya. El treball realitzat ha permès també formar educadores i educadors per tal que puguin liderar iniciatives que, des de les aules, treballin per tenir impactes en l’entorn i crear hàbits sostenibles.

El premi no és només un reconeixement a la bona tasca feta, sinó també un impuls il·lusionador a seguir planificant estratègies i actuacions que des de les escoles teixeixin vincles sostenibles amb les comunitats, l’entorn, el món. D’aquesta manera la xarxa de centres, amb 32 escoles certificades com a Escoles Verdes o Sostenibles en aquests moments, segueix treballant per impulsar l’ambientalització del currículum, arrelar el concepte d’ecociutadania i incorporar els Objectius de Desenvolupament Sostenible a la pràctica pedagògica.

Tota la comunitat educativa implicada en aquest procés de transformació es mostra satisfeta amb la feina feta, en especial les comissions de sostenibilitat dels diferents centres, que inclouen també la participació i implicació dels delegats verds: infants i joves que des de l’activisme de les escoles treballen per un entorn i una societat més sostenible.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website