Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

PREINSCRIPCIÓ 20-21

El Departament d’Educació ha anunciat avui, 7 de maig, que el proper dimecres dia 13 començarà el període de preinscripció escolar per als nivells d’infantil, primària i ESO. La preinscripció es podrà fer del 13 al 22 de maig. Tots els tràmits es podran fer en línia, per evitar desplaçaments als centres, tot i que del 19 al 22 s’oferirà la possibilitat de presentar les sol.licituds de manera presencial.

Com es farà la preinscripció telemàtica?

  • Omplint un formulari en línia i enviant la documentació, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu electrònic, al centre que s’hagi demanat en primera opció.

En el cas que la presentació de sol.licituds s’hagi de fer de manera presencial (del 19 al 22), caldrà demanar cita prèvia a partir del dia 13, trucant al centre elegit en primera opció.

Matrícula oberta per als nivells de Llar d’Infants i de Batxillerat. Estem actualitzant la informació en aquesta mateixa web.

La matrícula per al Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Atenció a les persones en situació de dependència es podrà fer entre el 2 i el 8 de juny.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website