Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

PLA DE LLUÇÀ (ODS)

L’alumnat de 1r cicle d’ESO s’endinsarà de ple en el Projecte del Pla de Lluçà gràcies a la proposta didàctica “Caixes Niu”  que s’està preparant conjuntament amb voluntaris de la comissió pedagògica del projecte i membres de l’equip docent de la nostra escola.

Vedruna Tàrrega se suma al projecte @elpladelluca amb l’objectiu que l’alumnat aprengui, entengui i se senti part de l’entorn més proper tot respectant-lo i aportar-hi tot el que es pugui, intentant aconseguir així alguns dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible de la Unesco).

Enguany ens centrem en l’estudi i preparació de caixes niu i poder després compartir la proposta didàctica amb altres centres educatius.

La fusteria del @Centre_recursos_cal_carreter del Grup Alba col•labora amb la preparació de material perquè l’alumnat construeixi les caixes niu al taller de tecnologia de l’escola.

El Pla de Lluçà és una finca pública situada entre els pobles d’Altet i la Figuerosa cedida al grup Gemma (Grup d’Ecologia i Medi Ambient) per tal de fer-hi actuacions de conservació i millora ambiental.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website