Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

Petjada hídrica, projecte premiat!

El projecte de #sostenibilitat “La Petjada Hídrica” de cicle mitjà, presentat al concurs de Projectes de sostenibilitat 2019 de les Escoles Vedruna, ha estat premiat! Enhorabona a tots i totes!!!!

La petjada hídrica és el volum total d’aigua dolça utilitzada per a la fabricació de productes o serveis. Aquest volum d’aigua utilitzada pot haver estat consumida, contaminada o evaporada. La petjada no proporciona informació sobre l’impacte d’aquest consum sobre els recursos locals i hàbitats. És a dir, un mateix valor de petjada hídrica d’un producte o servei pot representar un impacte ambiental baix o elevat en funció dels recursos hídrics del medi on es produeix.

Des de l’escola, consciencem els nostres alumnes també de la importància d’estalviar aigua: l’aportació de tots a l’estalvi és molt important!!!

Felicitem també als nostres companys de @vedrunavilafranca @vedrunatordera @vedrunaripoll i @vedrunaimmaculada pels seus projectes i a totes les altres escoles de la xarxa d’escoles Vedruna pel treball que estem fent en quant a sostenibilitat!

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website