Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

LLEGENDARI VEDRUNA 1r D’ESO

Aquest curs, i dins el projecte de Vedruna Catalunya “Vedruna Innova”, alumnes de diferents cursos de les diferents escoles han realitzat un “Llegendari”. El treball ha consistit en la digitalització i posterior geolocalització de les llegendes properes a les diferents escoles Vedruna.

Els nostres alumnes de 1r d’ESO són els que han dut a terme el projecte i el treball que han realitzat ha estat el següent:

En primer lloc, a l’assignatura de català, els nostres alumnes van buscar informació sobre què són i com són les llegendes. A continuació, van investigar sobre les llegendes que hi ha al nostre poble i/o comarca. Finalment, van escollir la llegenda de l’Aparició de la mare de Déu de l’Alba a Carlemany.

Els/les alumnes van elaborar el guió que els va servir per a confeccionar els diferents storyboards durant les hores d’Educació visual i plàstica.

Finalment, un cop fets i presentats els storyboards, van començar a interpretar la llegenda mitjançant el programa Cospaces durant les classes pràctiques de Tecnologia.

El projecte de Vedruna Catalunya s’ha presentat al concurs “Student Awards”.

Aquest divendres 12/06 a les 4 de la tarda se’n farà la presentació a través d’un webinar al que que es pot inscriure tothom. FORMULARI INSCRIPCIÓ

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website