Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

L’Escola de la Gent reivindica l’aportació de la iniciativa social al sistema educatiu català

La nova campanya conjunta de les 687 escoles d’iniciativa social del país, entre les quals hi ha les 37 escoles Vedruna de Catalunya, s’ha presentat en roda de premsa sota el lema ‘l’Escola de la gent, emprenedora, diversa i de qualitat’.

La campanya presenta dotze idees clau que expliquen l’aportació de les escoles al sistema educatiu de Catalunya. Els arguments s’han centrat en defensar que l’Escola de la Gent és l’escola de la iniciativa social, la que ofereix més hores d’activitat docent, l’escola que treballa en la conciliació familiar i que és experta en gestió de reptes.

També s’ha subratllat que l’Escola de la Gent està implantada a tot el país i que agrupa projectes singulars i diversos. D’altra banda, s’ha posat en valor que aquests centres acullen més de 50 nacionalitats i un 14% d’alumnat NESE (igual que a les escoles públiques). Finalment, s’ha destacat que és l’escola amb resultats de competències bàsiques per sobre de la mitjana, amb un abandonament escolar molt baix, amb una plantilla estable i compromesa i amb un servei personalitzat a famílies i alumnat.

A la roda de premsa hi ha assistit, per part de la Fundació Vedruna Catalunya, el director, Josep Closa, i la presidenta, Montserrat Espinalt.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website