Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

INICIEM LA GIRA! Corals del Sant Josep

El proper 21 de març l’espectacle “Sobreviuré” de La Coral del Sant Josep de l’escola Vedruna Tàrrega es posa en marxa iniciant una gira benèfica pel territori de parla catalana. Ho farà al Teatre Municipal de Balaguer a les 18:00 hores. Una obra difícil d’etiquetar pel seu format interdisciplinari on, a les 99 veus de la Coral del Sant Josep s’hi uneixen les 71 veus de la coral de petits i de pares, i tantes altres de les corals residents de les localitats que visitarà la gira que hi col·laboraran.

En el cas de Balaguer, l’espectacle serà presentat per les tres corals del Sant Josep i els músics del directe, juntament amb la col·laboració de la Coral Modulant de l’Escola Municipal de Música de Balaguer dirigida per Gerard Farré, alumnes de l’escola Vedruna Balaguer dirigits per Judit Llanes, i l’Escola Municipal de Dansa La Xemeneia dirigida per Albert Bonet. En total prop de 300 persones dalt de l’escenari. S’hi sumaran en els següents concerts el “Cor de rock d’Encamp” o les Escoles Vedruna de Barcelona.

L’espectacle farà parada el dissabte següent a l’Auditori Nacional d’Andorra (Ordino), i viatjarà en posterioritat, i dins el 2020, a Barcelona, Manresa i Tàrrega, llocs on s’estan acabant de concretar les dates i escenaris.
Els preus de les entrades de tota la gira seran populars i la recaptació es destinarà íntegra a entitats benèfiques locals. Més info: http://www.vedrunatarrega.cat/sobreviure/

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website