Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

Fira Virtual #ESTUDIES&TREBALLES

L’Ajuntament de Tàrrega i el Pla Educatiu d’Entorn organitzen en format virtual la primera edició de la Fira Estudies & Treballes, unes jornades online d’orientació educativa i laboral.

La Regidoria de Ciutadania, Educació i Treball de l’Ajuntament de Tàrrega i el Pla Educatiu d’Entorn 0-20, amb la col·laboració dels departaments d’Educació i Treball de la Generalitat de Catalunya, enllesteixen els preparatius per realitzar la primera edició de la Fira ‘Estudies & Treballes’ (FET) de la capital de l’Urgell, que se celebrarà telemàticament del 26 al 30 d’abril. La programació compta amb nombroses activitats perquè les persones assistents puguin obtenir recursos que li permetin orientar-se en el seu propi itinerari educatiu, laboral i emprenedor.

Es tracta d’una iniciativa adreçada a famílies, membres de la comunitat educativa, alumnat de diferents franges d’edats, especialment ensenyaments post-obligatoris, i a tota la ciutadania en general.

Per aquest proper dilluns 26 d’abril destaquen algunes activitats com la sessió inaugural a les 10 del matí amb les intervencions d’Alba Pijuan Vallverdú, alcaldessa de Tàrrega; Maria Jesús Marvà, cap del Servei Territorial d’Ocupació (SOC) a Lleida; i Carles Vega, director dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida. Tot seguit, es farà la conferència inicial a càrrec de Jaume Funes, educador i psicòleg, que anirà dirigida especialment a adolescents i joves convidant-los a reflexionar envers el seu futur.

El dimarts 27 d’abril, a les 12.30h i a les 13h, hi explicarem els estudis postobligatoris que oferim a Vedruna Tàrrega: els Batxillerats i el Cicle Formatiu de Grau Mitjà – Tècnic/a en Atenció a les Persones en Situació de Dependència.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website