Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

Educació Infantil estrena nou pati!

El joc té una gran importància en el desenvolupament global de l’infant ja que tots hem crescut i hem après a través del joc: el joc ens empeny a explorar, a descobrir, a conèixer, a experimentar, a assajar i a interactuar amb objectes i persones del nostre entorn, posant en marxa habilitats i capacitats que ja estan adquirides i desenvolupant-ne de noves.

El pati de l’escola és un dels llocs on més joc s’hi dóna i és per això que l’hem transformat, creant així un espai nou ple d’oportunitats educatives per tal que els nostres infants gaudeixin alhora que aprenen.
A més, aquesta transformació integral del pati, no deixa de ser el mirall de la transformació que s’està portant a terme a l’escola, des de la decoració i els ambients a les aules, fins a les metodologies pedagògiques i emocionals utilitzades, buscant l’equilibri entre la innovació i la tradició d’una feina ben feta al llarg de tants anys. La il·lusió de treballar per a construir un futur millor per als alumnes ens motiva cada dia per tirar endavant projectes com el del pati nou.

En definitiva, estem construint un nou concepte d’escola que amb molt de gust us presentarem el dia de les Portes Obertes, el proper 10 de març, d’11 a 14h.

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website