Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

2n i 3r premi al concurs “Llavors de futur”

Quatre alumnes de #vedrunatarrega han estat guardonats amb el 2n i 3r premi del concurs “Llavors de Futur” amb els seus projectes “Al teu costat” i “Creixem junts”. El concurs, organitzat per l’ Associació Alba de Tàrrega, fomenta que els joves proposin idees amb un impacte positiu a la comunitat i és un recurs complementari a l’assignatura d’Emprenedoria que imparteix la professora Glòria Pastor.

Els guanyadors del 2n premi han estat: Arnau Bofarull i Eloi Bobet pel seu projecte “Creixem junts” que s’inicia aquest curs a l’escola i pretén promoure l’envelliment actiu, potenciar la figura de la gent gran i donar-li protagonisme al centre educatiu, difondre una imatge més positiva de l’envelliment i prendre consciència de la necessitat d’aconseguir una societat més justa entre tots, tot millorant les nostres relacions socioafectives. Més info.

D’altra banda, Ivan Teruel i Joan Carles Abraham han obtingut el 3r premi amb el projecte “Al teu costat” consistent en oferir un servei voluntari a la gent gran i amb problemes de mobilitat de la nostra ciutat. A través d’una aplicació els usuaris es poden posar en contacte amb voluntaris que els ajuden si s’han de desplaçar, si no poden pujar la compra a casa,…

Ambdós projectes són de caire solidari, d’ajuda a l’altre, de respecte a la gent gran, de voluntariat i aquest valors, entre molts d’altres, es desprenen del nostre Projecte Educatiu Vedruna.

Enguany, la Jornada Llavors de Futur d’Emprenedoria Social Jove va tenir un fil conductor molt clar: el canvi climàtic i el consum responsable i l’acte comptà amb la presència de Felix Finkbeiner, ecologista alemany i fundador de l’organització internacional en defensa del medi ambient Plant for the Planet. La Jornada acabà amb una plantada d’arbres a la finca Mas de Colom de l’empresa Borges.

Moltes felicitats nois, amb la feina ben feta, sempre s’hi guanya!

Imatges de la Jornada Llavors de futur

 

Comments are closed.
ÚLTIMES NOTÍCIES

 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.
 

Segueix-nos a

AGENDA

[tribe_events_list category="escola" limit="5"]
CreaEscola Quality Certificate for Education Website