Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116

vedrunatarrega@vedruna.cat

2n i 3r premi al concurs “Llavors de futur”

Quatre alumnes de #vedrunatarrega han estat guardonats amb el 2n i 3r premi del concurs “Llavors de Futur” amb els seus projectes “Al teu costat” i “Creixem junts”. El concurs, organitzat per l’ Associació Alba de Tàrrega, fomenta que els joves proposin idees amb un impacte positiu a la comunitat i és un recurs complementari a l’assignatura d’Emprenedoria que imparteix la professora Glòria Pastor.

Els guanyadors del 2n premi han estat: Arnau Bofarull i Eloi Bobet pel seu projecte “Creixem junts” que s’inicia aquest curs a l’escola i pretén promoure l’envelliment actiu, potenciar la figura de la gent gran i donar-li protagonisme al centre educatiu, difondre una imatge més positiva de l’envelliment i prendre consciència de la necessitat d’aconseguir una societat més justa entre tots, tot millorant les nostres relacions socioafectives. Més info.

D’altra banda, Ivan Teruel i Joan Carles Abraham han obtingut el 3r premi amb el projecte “Al teu costat” consistent en oferir un servei voluntari a la gent gran i amb problemes de mobilitat de la nostra ciutat. A través d’una aplicació els usuaris es poden posar en contacte amb voluntaris que els ajuden si s’han de desplaçar, si no poden pujar la compra a casa,…

Ambdós projectes són de caire solidari, d’ajuda a l’altre, de respecte a la gent gran, de voluntariat i aquest valors, entre molts d’altres, es desprenen del nostre Projecte Educatiu Vedruna.

Enguany, la Jornada Llavors de Futur d’Emprenedoria Social Jove va tenir un fil conductor molt clar: el canvi climàtic i el consum responsable i l’acte comptà amb la presència de Felix Finkbeiner, ecologista alemany i fundador de l’organització internacional en defensa del medi ambient Plant for the Planet. La Jornada acabà amb una plantada d’arbres a la finca Mas de Colom de l’empresa Borges.

Moltes felicitats nois, amb la feina ben feta, sempre s’hi guanya!

Imatges de la Jornada Llavors de futur