Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116 / 663 740 037

vedrunatarrega@vedruna.cat

Pla Educatiu d’Entorn 0-20

Què és el Pla Educatiu d’entorn? Quins àmbits abarca? Quins són els seus objectius? Quin equip de professionals està darrera del Pla d’Entorn 0-20 Tàrrega?

Fent clic a la imatge del logo podràs veure el vídeo de presentació.

L’Ajuntament de Tàrrega i el PEE (Pla Educatiu d’Entorn Tàrrega 0-20) han elaborat una guia actualitzada de l’oferta educativa que s’ofereix a la nostra ciutat, amb un ampli ventall d’opcions per tal que cadascú pugui escollir l’opció i l’itinerari que més li escau. Podreu consultar la guia en aquest enllaç:

https://drive.google.com/file/d/1GR6LXmzdiFAcmDwFGOv3H6vQJGqoomAt/view

Des del Pla Educatiu d´Entorn 0-20 de Tàrrega es presenta el catàleg d’activitats que es podran fer durant aquest estiu 2022 a Tàrrega. Al document hi trobareu el tipus d’activitat que s’ofereix, horaris, a qui va dirigida l’activitat, el cartell i com fer la inscripció.

VEURE EL CATÀLEG

Informem que aquest centre educatiu desenvolupa actuacions que estan emmarcades en el Programa de orientación y refuerzo para el avance y apoyo en la educación.

Aquest programa és promogut pel Ministerio de Educación y Formación Profesional i compta amb el cofinançament del Programa operatiu d’ocupació, formació i educació del Fons Social Europeu 2014-20 (POEFE).

 

En el marc del Pla Educatiu d’Entorn 0-20 de Tàrrega, el nostre centre educatiu disposa de la figura professional Tècnica d’Integració Social (TIS) , que aplica programes en col·laboració amb l’equip docent per tal de promoure l’adquisició d’hàbits socials i d’autonomia personal en alumnes que es troben en situació de risc, intervenint directament amb infants o joves, les seves famílies i els agents socials.

Aquesta actuació forma part del Programa d’orientació i reforç per a l’avanç i suport a l’educació del Ministeri d’Educació i Formació Professional i està cofinançat pel Programa operatiu d’ocupació, formació i educació del Fons Social Europeu 2014-2020 (POEFE)

En el marc del Pla Educatiu d’Entorn 0-20 de Tàrrega, el nostre centre educatiu participa en els Tallers Diversificats de Suport i Reforç Educatiu que tenen com a finalitat esdevenir una acció educativa orientada a acompanyar els infants i els joves en l’adquisició de capacitats i competències, generant condicions d’igualtat d’oportunitats en els processos escolars i en els resultats acadèmics. 

Aquesta proposta està dissenyada per donar resposta a les diferents necessitats i interessos de l’alumnat, amb la finalitat de facilitar la construcció de trajectòries educatives i personals d’èxit. En aquest sentit, i per garantir la màxima eficàcia de la intervenció educativa, s’elabora una proposta diversificada que pugui atendre l’alumnat que prové dels centres educatius de la ciutat.

Aquesta actuació forma part del Programa d’orientació i reforç per a l’avanç i suport a l’educació del Ministeri d’Educació i Formació Professional i està cofinançat pel Programa operatiu d’ocupació, formació i educació del Fons Social Europeu 2014-2020 (POEFE)

El PEE de Tàrrega ha elaborat una Guia de Recursos i Suport a l’Educació de Tàrrega. Aquesta guia pretén esdevenir una eina de consulta, orientació i assessorament a l’alumnat dels centres educatius de Tàrrega i les seves famílies; així com als diferents professionals que formen part de la xarxa educativa del Pla Educatiu d’Entorn 0-20 de Tàrrega.

Es tracta doncs d’un material que permetrà infants i joves targarins poder desenvolupar els seus itineraris educatius personalitzats a l’ample i llarg de la vida; connectant els aprenentatges que realitzen en l’àmbit formal i l’àmbit informal o no formal, a partir dels seus interessos i necessitats i la descoberta dels diferents recursos que els ofereix la ciutat de Tàrrega.

La guia és un document viu que s’anirà actualitzant al llarg del temps, donant resposta a les noves necessitats del territori així com incloent les novetats més rellevants per tal de contribuir a l’èxit acadèmic de l’alumnat.

ITINERARIS EDUCATIUS

Des de la Comissió operativa del Pla d’Entorn de Tàrrega (PEE 0-20) es vol posar en rellevància la importància de l’educació no formal, del contínuum educatiu i de l’enriquiment de l´itinerari educatiu de cada alumne. És per això que han preparat aquest vídeo, adreçat a les famílies d’ESO, BATXILLERAT I CFGM on s’hi explica que properament, a les sessions de tutoria de l’escola, es passarà un qüestionari anomenat ITINERARIS EDUCATIUS a l’alumnat d’aquestes etapes, on se’ls demanarà per exemple: I tu, què fas quan acabes les classes? Què t’agradaria fer?,….    Fes clic a la imatge per + info

PASSAPORT EDUNAUTA – TARGAPAS

El Pla Educatiu d’Entorn de Tàrrega continua el projecte Passaport Edunauta (Targapas), en el qual l’alumnat del nostre centre participa. Es tracta d’una eina que permet als infants de l’escola seguir gaudint de la descoberta de l’entorn, connectar els aprenentatges formals i no formals que realitza i créixer des d’una perspectiva integral i comunitària.

Mensualment seguiran proposant diferents activitats per realitzar a l’entorn i en diferents entitats de Tàrrega per gaudir d’un ampli ventall de propostes en temps d’oci i de lleure. Aquestes activitats estan organitzades en diferents temàtiques per tal de garantir el desenvolupament dels infants de Tàrrega.

El projecte té una durada de 3 cursos escolars i l’inicia l’alumnat de 4t d’Educació Primària. Aquest mateix alumnat, en acabar 6è de primària gaudirà d’una activitat de cloenda del projecte.

Des del centre, també es proposaran algunes activitats en les sessions de tutoria i anirem compartint plegats i plegades l’implementació d’aquest projecte.

Ara més que mai nens, nenes i joves necessiten poder gaudir de propostes lúdiques compartides en família ! 

Per a qualsevol consulta referent al projecte podeu adreçar-vos a la següent adreça de correu electrònic: targapastarrega@gmail.com

Que comenci l’aventura !

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

CreaEscola Quality Certificate for Education Website