Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116

vedrunatarrega@vedruna.cat

Projectes

PROJECTES QUE DONEN VALOR AFEGIT

STEAM (Science, technology, Engineering, Arts and Mathematics)

Aquest curs la nostra escola és l’encarregada de l’organització de la VI Jornada STEAM de les terres de Lleida. Se celebrarà l’11 d’abril de 2019 a Tàrrega i està adreçada a alumnes d’entre 15 i 17 anys. També col.laboren amb la jornada entitats de Tàrrega com el Centre d’Arts Ondara que han dissenyat el logo, l’Ajuntament de Tàrrega i el Consell Comarcal entre altres.

Més informació en aquest enllaç

SOM ESCOLA SOSTENIBLE

Fomentem l’educació mediambiental i realitzem activitats encaminades a la conscienciació per al respecte del medi ambient.

CONVENI VEDRUNA CATALUNYA AMB SANT JOAN DE DÉU

Les escoles Vedruna de Catalunya i l’Hospital Sant Joan de Déu participen en un projecte conjunt de detecció de possibles trastorns d’aprenentatge en edats primerenques, ​per tal de poder intervenir el més aviat possible en l’alumnat i evitar així dificultats en l’adquisició dels aprenentatges acadèmics.
Els trastorns que s’estudien són la dislèxia (dificultat en la lectura i escriptura), la discalcúlia (dificultat en el càlcul) i el TDAH (dèficit d’atenció amb o sense hiperactivitat).

APRENENTATGE-SERVEI

Una proposta educativa per tal de combinar l’aprenentatge d’aspectes curriculars amb l’aplicació real en un servei a la comunitat.
Amb aquest projecte s’afavoreix que els alumnes, i alhora futurs ciutadans i ciutadanes, assimilin destreses per conviure i construir societats més cohesionades, lliures i equitatives amb un sentiment d’identitat compartida.
Es realitza en diferents cursos de l’educació secundària.

SOM ESCOLA PLURILINGÜE

En el marc del Projecte lingüístic de l’escola, oferim elements formatius que permetin a l’alumnat de comprendre i expressar-se en el màxim de llengües possible: català, castellà, anglès i francès.
El Departament de Llengües ofereix estades i intercanvis en ciutats de parla anglesa o francesa i gestiona l’accés als exàmens de Cambridge (primària i secundària) i als exàmens DELF.
Al llarg de l’any es fan diverses activitats per promoure la presència de les llengües estrangeres a l’escola com ara l’English Week.
S’ofereix també la possibilitat de cursar el Batxibac i el Batxillerat Dual per tal d’obtenir l’American High School Diploma).

logo coral

CORAL

El curs 2006-2007 s’endegà la Coral del Sant Josep, un projecte ferm d’escola on, per damunt del cant, s’hi difonen els valors implícits en l’ideari Vedruna. La solidaritat entre els companys i el treball en equip encapçalen el decàleg de conducta sempre present en les sessions d’assaig. Amb el temps s’ha anat ampliant la coral de manera que actualment hi participen alumnes des de 1r de primària fins a Batxillerat i CFGM i fins i tot compta amb la participació de famílies i professorat del centre.

Aquest any s’estrena el seu espectacle SOBREVIURÉ.

Més informació en aquest enllaç

projecte DUNA

PROJECTE DUNA

El Projecte DUNA s’adreça als infants de segon cicle d’Educació Infantil (3-6 anys) i neix amb la voluntat de treballar els valors i les emocions a l’escola. Una educació en valors que és a la base d’una convivència veritablement humana, alhora que coherent amb el nostre model educatiu.

PROGRAMA SALUT I ESCOLA

El centre educatiu, com a espai natural per a l’aprenentatge, l’educació i la formació integral de la persona, és també el lloc on es poden manifestar els signes d’alerta sobre problemes de salut, en els quals una detecció precoç pot ser la primera acció per iniciar un procés d’ajuda i intervenció adequada.
El programa “PSiE” busca, mitjançant la Consulta Oberta (professional d’infermeria desplaçat periòdicament al centre docent), afavorir accessibilitat de cara a la prevenció de situacions de risc i atenció precoç als problemes de salut dels adolescents a l’atenció sanitària amb garanties de privacitat, confidencialitat i proximitat.

ENTORNS VIRTUALS D'APRENENTATGE (GOOGLE APPS...)

Els entorns virtuals d’aprenentatge són espais de trobada i comunicació a Internet on té lloc l’ensenyament i l’aprenentatge. Aquests entorns contenen tot un seguit de funcionalitats que es poden utilitzar de manera coordinada:
· Funcionalitats de comunicació: fòrums, xats, missatgeria.
· Funcionalitats per facilitar l’aprenentatge: recursos (enllaços a fitxers o a pàgines web, presentacions…) i activitats diverses en el nostre entorn d’aprenentatge.

robòtica

ROBÒTICA EDUCATIVA EN HORARI ESCOLAR A PARTIR DE P3

La Robòtica Educativa és un sistema d’aprenentatge interdisciplinar que fa ús de robots com a fil conductor transversal per potenciar el desenvolupament d’habilitats i competències en l’alumnat.
Així mateix, la robòtica educativa possibilita treballar competències, actituds i comportaments concrets com el treball en equip col·laboratiu, la iniciativa, la presa de decisions, l’esforç, la tolerància a la frustració o l’autosuperació.

PROJECTES SOLIDARIS

Volem impulsar l’acció social i les activitats solidàries de manera participativa, transversal i compromesa, en el marc de les accions de responsabilitat que tenim envers la societat. Per això cada curs l’escola organitza diferents actuacions com ara: recollida de material escolar, esmorzars solidaris, recollida de joguines, actuacions teatrals i musicals, … Així mateix l’escola col.labora amb diferents entitats de la ciutat, amb Mans Unides i amb la Marató de TV3, i també amb la Fundació VIC (Vedruna, Intercontinental, Comunion) entre altres.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES