Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116

vedrunatarrega@vedruna.cat

Sobreviuré – Coral del Sant Josep

CORAL DEL SANT JOSEP

ESPECTACLE SOBREVIURÉ

Sinopsi

En un país imaginari s’hi prohibeix la música i tot allò relacionat amb ella. Els habitants que no poden viure sense la seva companyia han de marxar. S’embarquen en un llarg viatge pel mar en busca d’allò tan vital al qual no volen renunciar i sense el que no poden viure. Un vaixell i un desert d’aigua serà el leitmotiv d’una aventura a ritme de clàssics del rock del segle XX.

Aquest viatge ens portarà a pensar quant pot ser d’absurd el caprici humà, i a fer-nos reflexionar de la importància d’allò immaterial en les nostres vides.

L'espectacle

Aquest espectacle integra la veu de prop de 200 cantants, tres músics en directe i un ballarí. En ell hi ha inclòs un repertori musical de clàssics del rock de la segona meitat del segle XX, arranjats en versió coral.

Durant bona part de l’obra, hi col.laboren la Coral de Petits i la Coral de Pares i Professors de l’escola.

 

Actuacions

L’espectacle es va estrenar el 3 de maig de 2019 a la Plaça Major de Tàrrega i es va realitzar una segona representació el 25 de maig de 2019 a la Plaça del Teatre de l’Escorxador de Lleida. Aquest curs, la Coral oferirà representacions a diverses ciutats de Catalunya i també a Andorra.

Iniciem la gira!

El proper 22 de març ens posem en marxa iniciant una gira benèfica pel territori de parla catalana. Ho farem al Teatre Municipal de Balaguer a les 18:00 hores. Una obra difícil d’etiquetar pel seu format interdisciplinari on, a les 99 veus de la Coral del Sant Josep de Tàrrega s’hi uneixen les 71 veus de la coral de petits i de pares, i tantes altres de les corals residents de les localitats que visita la gira que hi col·laboraran.

En el cas de Balaguer, l’espectacle serà presentat per les tres corals del Sant Josep i els músics del directe, juntament amb la col·laboració de la Coral Modulant de l’Escola Municipal de Música de Balaguer dirigida per Gerard Farré, alumnes de l’escola Vedruna Balaguer dirigits per Judit Llanes, i l’Escola Municipal de Dansa La Xemeneia dirigida per Albert Bonet. En total prop de 300 persones dalt de l’escenari. S’hi sumaran en els següents concerts el “Cor de rock d’Encamp” o les Escoles Vedruna de Barcelona.

L’espectacle farà parada el dissabte següent a l’Auditori Nacional d’Andorra (Ordino), i viatjarà en posterioritat, i dins el 2020, a Barcelona, Manresa i Tàrrega, llocs on s’estan acabant de concretar les dates i escenaris.
Els preus de les entrades de tota la gira seran populars i la recaptació es destinarà íntegra a entitats benèfiques locals. En el cas del concert de Balaguer els 5 euros d’entrada aniran a parar a ACIM (Associació Catalana de la Infància Maltractada). Això és possible gràcies al mecenatge d’entitats com l’Obra Social “La Caixa”, col·laborador principal, i també Sorea i Bonpreu Esclat, que juntament amb l’esforç econòmic particular de les corals de Vedruna Tàrrega poden cobrir les despeses que demana un projecte d’aquest abast.

En posteriors concerts la recaptació serà per “Casa de colònies Aina” i el seu projecte “A l’estiu cap infant sense colònies” i a l'”Associació Andorrana de Malalties Minoritàries” (Andorra). També a l’Hospital Sant Joan de deu – Althaia i el seu projecte de remodelació de la unitat de raigs X infantil (Manresa).

Direcció Carles Fortuny
Guió Genís Farran i Carles Fortuny
Direcció d’escena Genís Farran
Dansa i coreografia Dani Hernández
Ajudants de direcció musical

Laia Salisi (Coral de Petits)

Albert Alegre (Coral de Pares i Professors)

Disseny llum i so David Pacheco
Arranjaments i programació musical

Marcel Fabregat

Carles Fortuny

Atrezzo

Laura Camarasa

Mireia Cordomí

Músics

Marcel Fabregat (piano)

Carles Fortuny (flauta)

Isaac Pardo (baix)

Producció Vedruna Tàrrega
Ajudants de producció

Pau Argilés

Raül Muñoz

Jaume Plens

Neus Pons

Isabel Remesal

Marina Vidal

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

CreaEscola Quality Certificate for Education Website