Atenció al públic:

8:00h. - 18:00h.

Mare Vedruna, 15

25300 Tàrrega

973 310 116

vedrunatarrega@vedruna.cat

Quima Trail 29/05/2022

QUIMA TRAIL

Diumenge 29 de maig 2022

Benvinguts i benvingudes a la Quima Trail!!

Després d’un llarg període sense poder gaudir d’aquest gran dia d’activitat física en família, la Comissió d’Esports de l’escola l’hem preparat amb algunes novetats. La primera, és que la cursa gran serà d’un únic recorregut d’una distància de 6,5km (és un circuit circular). Aquests propers dies, a les xarxes socials de l’escola, us hi penjarem el track, per si el voleu anar entrenant. Sabeu que el podeu fer caminant o corrent, el més important és gaudir d’una gran jorrnada. També, per aquest motiu, hem afegit una nova cursa pels alumnes de P2 de la Llar d’Infants. Així doncs, us animem, dels més grans als més petits, a participar-hi.

El període d’inscripció és del 6 a l’11 de maig, i ho heu de fer a través d’aquest formulari:

FORMULARI GOOGLE D’INSCRIPCIÓ

Us demanem que l’ompliu de manera individual. Una vegada fet aquest tràmit heu de fer el pagament a la porteria de l’escola. El cost per participant és de 6€, aquest inclou: una samarreta tècnica de la Quima Trail, l’esmorzar i alguns obsequis.

També us enviem el cartell on hi podeu veure l’horari de cada cursa. Us agrairíem que intenteu ser-hi abans per tal de poder recollir les samarretes.

I ara només ens queda dir-vos: LA QUIMA TRAIL US ESPERA!

Comissió d’Esports Vedrula Tàrrega

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

CreaEscola Quality Certificate for Education Website