Notícies

"Una mirada al futur" - Trobada d’Alumnes de 2n de Batxillerat de les Escoles Vedruna Catalunya

23 de novembre - Teatre Atlàntida de Vic

Concurs Instagram

Tema

El dijous 23 de novembre celebrem la Trobada d’Alumnes de Batxillerat de les Escoles Vedruna Catalunya, i en aquesta edició hem volgut organitzar un concurs d’Instagram on pugueu participar amb les vostres fotografies publicades a la xarxa. El tema escollit és: Mirant el futur.

Qui hi pot participar?

Qualsevol alumne que assisteixi a la Trobada d’Alumnes de Batxillerat.

Termini

El concurs finalitzarà el dia 20 de novembre a les 23:00 hores.

Condicions

Les persones participants han de ser usuàries d’Instagram. Han de tenir el perfil personal obert i han de ser seguidores de @batxvedruna. A la descripció hi han d’afegir l’etiqueta #mirantelfutur2017. Cada participant pot compartir tantes fotos com vulgui. Les fotografies han de ser inèdites. No es tindran en compte les fotos enviades via Instagram Direct ni per qualsevol altra xarxa social. Les fotos inapropiades o que no compleixin les condicions de les bases quedaran excloses del concurs.

Procés de selecció

De totes les fotografies enviades fins al 20 de novembre se seleccionaran 2 fotografies. Una serà escollida pel jurat i l’altra serà la que tingui més likes.

Premi

Els premis són una càmera d’acció (tipus GoPro) amb tots els accessoris per a la foto que tingui més likes i un dron amb càmera i wifi per a la foto seleccionada pel jurat. L’entrega dels premis es farà durant la Trobada d’Alumnes de Batxillerat.

Jurat

Organitzadors de la Trobada.

Drets de les imatges

Els drets de les imatges realitzades són propietat de l’autor/a, amb Instagram com a copropietari (tal com marquen les normes d’Instagram). La participació en el concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases i de la decisió del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies a través dels canals que Vedruna Catalunya consideri oportuns.

Acceptació tàcita de les bases i exempció de responsabilitats

La participació en el concurs comporta l’acceptació de totes les bases.

   0_1_Trobada_2nBATX_2017_.pdf