Estades a Edinburg

Des del departament de Llengües Estrangeres de la nostra escola s'organitza cada dos anys una estada de dues setmanes (finals agost - principis de setembre) amb alumnes de tercer i quart d'ESO a la idíl.lica ciutat d'Edinburg aprofitant que s'hi celebra un dels festivals de teatre més important d'Europa, The Fringe Festival. L'objectiu principal és comparar la Fira del Carrer de Tàrrega amb aquest esdeveniment i conèixer una cultura diferent a la nostra.   

Aquests dies els alumnes conviuen amb una família escocesa (host family) i segueixen el programa que organitza una escola d'Edinburgh (McKenzie School). Durant el matí, assisteixen a classes d'anglès. Per la tarda, o bé participen en diversos tallers artístics (drama sessions, singing, coaching..) o visiten llocs importants de la ciutat (The Royal Mile, The Castle, Camara obscura, Arthur's Seat...) I a les nits, es diverteixen  en activitats combowling, quiz, ceilidh dance... També disfruten de shows del Fringe i realitzen excursions a llocs propers (Stirling, William Wallace monument, Glasgow…).

Aquest any és la quarta vegada que realitzem aquest projecte i estem convencuts que es una experiència molt enriquidora pels nostres alumnes, tant pel que fa a l’aprenentatge de l'anglès com a nivell personal. 

Us animem a participar-hi!També et pot interessar...