6¬ Cursa Sant Pep

6ª Cursa Sant PEP (22 de Abril - A partir de les 10.30 h)

Benvolguda família del col·legi Vedruna Tàrrega, ens plau informar-vos que la 6ª Cursa Sant Pep ja està en funcionament.

La nostra cursa no és com les altres, està pensada amb l'objectiu de passar un matí d'allò més divertit, compartint-lo amb pares alumnes i professors. És per això que hem preparat un munt de sorpreses per a tots vosaltres.

El diumenge 22 d'Abril ens concentrarem al pati de l'escola on trobarem diversa ambientació: música, gegants, gresca i un grapat de diversió.

 

CURSES I HORARIS:

· Cursa gran: (adults, secundària i cicle superior):

            * Recorregut: Hi ha dues opcions:

            - Cursa 8 km: S'ha de córrer obligatòriament.

            - Cursa 5 km: Es pot caminar o córrer.

            Hora: 10:30h (les dues modalitats surten simultàniament).         

 

· Cursa Educació Infantil:

            Hora: 11:30h          

 

· Cursa Cicle Inicial:

           Hora: 11:45h

 

· Cursa Cicle Mitjà:           

            Hora: 12:00h

 

És important que tots els participants, siguin de la cursa que siguin, passin a recollir la bossa obsequi una estona abans de la sortida, per la zona habilitada que hi haurà al pati. (Finestres que donen al menjador escolar). Veniu amb temps per tal de reduir les cues

 

INSCRIPCIÓ:

Lloc: La inscripció es realitzarà a través del següent enllaç: INSCRIPCIONS - 6ª Curs Sant PEP. Un cop complimentat el formulari haureu de passar per la porteria del col·legi a pagar l'import corresponent al nombre de participants que hagueu inscrit.

Horari: De dilluns a dijous de 17:10 a 18:00 h.

Període d'inscripcions: S'obren el dia 19 de març i es tanquen el 13 d'abril. Preu: 6€ (totes les curses tenen el mateix preu).

         El preu de la inscripció inclou:

  • Esmorzar
  • Bossa plena d'obsequis
  • Samarreta tècnica de qualitat. (La talla de la samarreta s'haurà d'anotar al formulari que hi ha a la pàgina web. Si voleu emprovar-vos-la, ho podeu fer anant abans d'inscriure-us a la botiga LOGIESPORT " C/ Sant Roc, 1 25300 TÀRREGA (Lleida)”)

 

ALTRA INFORMACIÓ D'INTERÈS

  • Podreu revisar el recorregut a la web de l'escola vedrunatarrega.cat
  • Al pavelló hi haurà un equip de monitors i monitores que podran tenir cura dels vostres fills i filles mentre participeu a qualsevol de les curses per a adults.
  • També hi haurà activitats durant tot el matí.
  • Requisits indispensables: venir amb moltíssimes ganes de passar-ho d'allò més bé amb la família del Vedruna Tàrrega i deixar-se sorprendre per tot el que us espera aquell gran dia!
  • NOVETAT!! Al finalitzar totes les curses hi haurà un sorteig entre tots els participants dels diferents obsequis que ens han facilitat els nostres col·laboradors.

Si vols veure continguts especials de la cursa, visita les xarxes socials de l'escola.   US HI ESPEREM!!

 

 


Arxius d'interŔs


TambÚ et pot interessar...